Pug Αγοράκι
Ένας κούκλος κούταβος με τεράστια προσωπικότητα και με απίστευτη αγάπη για τους ανθρώπους. Παιχνιδιάρης, κοινωνικός, με το χαρακτηριστικό γάβγισμα του Pug να ακούγεται συνέχεια, όταν έχει ανάγκη απο προσοχή! Γεννημένος 14 / 02, στην ημέρα των ερωτευμένων, καθόλου τυχαίο αφού είναι ερωτεύσιμος! Σε ανοιχτόχρωμη μπεζ απόχρωση!
Ο μικρός έχει ολοκληρώσει τον απαραίτητο κύκλο αποπαρασιτώσεων και το δεύτερο του εμβόλιο θα πραγματοποιηθεί στις 07 Ιουνίου. Θα είναι έτοιμος να μεταφερθεί στο νέο του σπίτι μετά τις 12 Ιουνίου!
Τα κουταβάκια μας μεγαλώνουν με φυσική διατροφή BARF της εταιρίας “Raw instict”. Για την σωστή ανάπτυξη και την ομαλή μετάβαση τους στο νέο σπίτι, είναι απαραίτητο η διατροφή να συνεχιστεί και από τους νέους κηδεμόνες.
Σχετικά προϊόντα
-
-
Διαβάστε περισσότερα
- Add to WishlistAdd to Wishlist
Add to WishlistAdd to Wishlist -
Διαβάστε περισσότερα










